Hygiejnekursus – Hygiejnebevidsthed

Kursus-Hygiejnebevidsthed-I

Hygiejnebevidsthed – virksomhedskursus:

Beskrivelse:

Kurset er ikke et traditionelt hygiejnekursus, men er skabt med det formål, at øge deltagernes bevidsthed omkring hygiejne. Dette sker igennem en række aktiviteter, rollespil, forsøg og teoretisk undervisning. Bevidsthed omkring hygiejne, spiller en central rolle i moderne virksomhedsledelse, uanset branche, men dog i særdeleshed i hygiejneopmærksomme brancher.

Som virksomhed, er hygiejne meget grundlæggende og et øget fokus på området vil kunne medvirke til en dybere forståelse blandt medarbejdere, for hvorfor hygiejne er helt essentielt for et bedre indeklima og deraf forbedret arbejdsmiljø, med lavere sygefravær, gladere medarbejdere og et bedre sammenhold på arbejdspladsen som følge.

Målgruppe:

Kurset henvender sig til medarbejdere i alle typer virksomheder, men kan også målrettes virksomheder inden for fødevareindustrien, rengørings industrien, HoReCa segmentet, sundhedssektoren og andre hygiejnefølsomme brancher, hvor bevidsthed omkring hygiejne er en faktor.

Kurset kan ikke erstatte det traditionelle og obligatoriske hygiejnekursus for medarbejdere som fremstiller fødevarer, men det kan anvendes som et supplement til dette.

Udbytte:

Deltageren vil efter gennemført kursus opnå en højere grad af hygiejnebevidsthed, hvilket skal medvirke til at sikre medarbejderens fokus på hygiejneudfordringer i dagligdagen. Kurset er i høj grad fleksibelt, hvorfor det med fordel kan køres med passende intervaller fx årligt eller halvårligt, hvorved budskaberne i kurset vil forankres dybere.

Tid og sted:

Kurset afholdes efter aftale.
Undervisningstiden er 2 x 2 timer med 1 times pause, eller på to uafhængige dage.
Pris: kr. 12.995,-/+moms, inkl. kursusmateriale til deltagerne (print ikke inkluderet).
Min. 4 og max. 20 deltagere pr. hold.

Deltagerantal og tidsforbrug er vejledende, da begge dele kan justeres efter behov.
Kunden afholder udgifter til lokaler, forplejning og om nødvendigt overnatning for kursuslederen.
Lokale og forplejning kan arrangeres i hele landet mod tillæg.
Transportudgifter fra Hygiejnefokus’ kontor i Grenaa beregnes i tillæg.

Kurset tilbydes endvidere tilpasset den enkelte virksomhed. For nærmere information herom, se kontaktdetaljer herunder.

Modtag Nyhedsbrev

Kommende Events

sep
12
tors
2019
10:00 Fokusgruppemøde 3/2019
Fokusgruppemøde 3/2019
sep 12 kl. 10:00 – 15:00
Fokusgruppemøde 3/2019
Agenda følgerDel med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner[...]
nov
20
ons
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 20 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]
nov
21
tors
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 21 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]

Dansk Rengøringsmesse

DANSK RENGØRINGSMESSE 2019 - ODENSE CONGRESS CENTER 20.+21. November 2017
PRODUKTKATALOG
iglu
DER YDES 5 ÅRS GARANTI PÅ ALLE INSEKTFANGERE FRA BRC! Iglu er det nyeste skud på BRC stammen og er designet til brug i kontormiljøer, restauranter og andre steder, hvor en enkel og diskret insektfanger løsning foretrækk...

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: