Hygiejnefokus på Foodexpo

Hygiejnefokus på Foodexpo

Foodexpo-header

Foodexpo deltager sammen med vores samarbejdspartner Danmarks Fiskehandlere på årets FOODEXPO, som afholdes i Messecenter Herning fra søndag d. 16. marts til tirsdag d. 18. marts.

På messen vil vi informere medlemmerne af Danmarks Fiskehandlere om den aftale vi har indgået med brancheforeningen, omkring nogle helt fantastiske rabatter på Fokustjek, kurser og vejledning i rengøringsoptimering. Vi afholder et fælles kursus, hvor Danmarks Fiskehandlere vil fortælle om Branchekoden, som ligger til grund for egenkontrol og Hygiejnefokus vil forklare hvordan medlemmer af Danmarks Fiskehandlere, på absolut rimelige vilkår, kan få styrket hygiejnebevidstheden hos personalet, få rutinemæssige rengøringstjek, få et solidt kendskab til moderne og innovative metoder til rengøring og desinfektion, samtidig med at man overfor kunder og omverden signalerer et øget fokus på hygiejne.

Vi håber at branchen vil tage godt imod dette tiltag, som endnu engang vil stille medlemmer af brancheforeningen langt stærkere end de fiskehandlere som har valgt at stå udenfor denne.

Vi glæder os til at hilse på fiskehandlerne, samt naturligvis de af vore øvrige kunder som måtte slå vejen forbi stand 7274 i hal J2 imens Foodexpo løber af staben.

Print dit adgangskort her. Vi tager gode messe tilbud med til alle!

Foodexpo_footer

Ingen kommentarer

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: