Fokusgruppe Introduktionsdag

fokus gruppe

Da den første Fokusgruppe nu er fuldt besat, etablerer vi Fokusgruppe II, som vil bygge på samme koncept, som den eksisterende gruppe; nemlig at der afholdes 4 møder årligt, på skift blandt gruppens medlemmer. Gruppen vedtager sammen hvilke fire emner der skal på programmet for de fire møder og er meget velkomne med input til indlægsholdere, aktiviteter og andet.

Hygiejnefokus inviterer derfor alle som er interesseret i at deltage i Fokusgruppe II, til en introduktionsdag, d. 12. august 2014 kl. 10.30 – 15.00, i Kystvejens Erhvervscenter i Grenaa, hvor Hygiejnefokus har sit kontor. Denne dag er en slags lightudgave af en “rigtig” Fokusgruppe dag. Vi starter med et indlæg omkring hygiejne og nogle “lær hinanden at kende øvelser”, hvorefter der er frokost. Efter denne laver vi en praktisk hygiejnerelateret øvelse, før vi tager fat i den egentlige fundering af gruppen. Dagen slutter kl. 14.30, så selv om man måske kommer langvejs fra, kan man altså godt nå hjem i nogenlunde ordentlig tid. Man er dog velkommen til at blive lidt længere og netværke videre.

På dagen vil vi samtidig afklare, hvilke emner der er mest interesse for samt hvor og hvornår de fire møde det første år skal afholdes. Som oplæg til dette foreslår Hygiejnefokus følgende 4 emner, men dette må kun tages som et oplæg, det er i sidste ende gruppen selv, som udpeger de 4 emner.

De 4 emner som vi foreslår er:

  • Hygiejnekontrol
  • Hygiejne og arbejdsmiljø
  • Standardisering af hygiejne
  • Personlig hygiejne på arbejdspladsen

Det koster kr. 850,- at deltage på dagen, hvis du melder dig ind i Fokusgruppe II inden introduktionsdagen, kan du deltage gratis på denne.

NB! Tilmelding senest d. 18. juli 2014

Vi ser frem til, at modtage dig og resten af Fokusgruppen i Grenaa.


NB! Tilmelding er bindende!

3 Comments

Bloggen sponseres af:

Modtag Nyhedsbrev

Kommende Events

aug
7
tirs
2018
8:00 Første-Tirsdagsmøde hos TEC i Gl... TEC Facility Service
Første-Tirsdagsmøde hos TEC i Gl... TEC Facility Service
aug 7 kl. 8:00 – 12:00
Første-Tirsdagsmøde hos TEC i Gladsaxe @ TEC Facility Service | Søborg | Danmark
Første-Tirsdagsmøderne er et åbent og gratis forum for alle som har interesse i professionel rengøring og hygiejne. På møderne er der udvalgt et emne, hvortil vi inviterer en ekspert/meningsdanner/videnperson på område til at give et oplæg, som mødets deltagere efterfølgende kan spørge ind til og debattere. Desuden deltager elever fra Serviceassistentuddannelsen fra TEC på møderne, hvortil de hver gang laver et oplæg, en workshop eller tilsvarende, som passer til dagens emne. Der vil også være[...]
aug
30
tors
2018
9:00 Total Cost of Ownership i Rengør... Skejby Sygehus
Total Cost of Ownership i Rengør... Skejby Sygehus
aug 30 kl. 9:00 – 16:00
Total Cost of Ownership i Rengøringsbranchen @ Skejby Sygehus | Aarhus | Danmark
På denne Temadag kommer vi ind på alle de ting, man ikke nødvendigvis tænker over når man prissætter rengøringsydelser. Hvad koster det på den lange bane, at indkøbe en maskine der er kr. 100.000,- billigere end en tilsvarende model, som er 10 minutter hurtigere at gøre ren? Hvad koster det at gøre rent og hvad koster det at lade være? Hvordan kan den primære drift være med til at støtte rengøringsfunktionen og vice versa? Kan[...]
sep
4
tirs
2018
8:00 Første-Tirsdagsmøde hos TEC i Gl... TEC Facility Service
Første-Tirsdagsmøde hos TEC i Gl... TEC Facility Service
sep 4 kl. 8:00 – 12:00
Første-Tirsdagsmøde hos TEC i Gladsaxe @ TEC Facility Service | Søborg | Danmark
Første-Tirsdagsmøderne er et åbent og gratis forum for alle som har interesse i professionel rengøring og hygiejne. På møderne er der udvalgt et emne, hvortil vi inviterer en ekspert/meningsdanner/videnperson på område til at give et oplæg, som mødets deltagere efterfølgende kan spørge ind til og debattere. Desuden deltager elever fra Serviceassistentuddannelsen fra TEC på møderne, hvortil de hver gang laver et oplæg, en workshop eller tilsvarende, som passer til dagens emne. Der vil også være[...]
DANSK RENGØRINGSMESSE 2019 - ODENSE CONGRESS CENTER 20.+21. November 2017

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: