Hygiejnefokus ønsker glædelig jul!

SponsorWall2013

Hygiejnefokus vil gerne benytte lejligheden til at ønske glædelig jul til alle kunder, kontakter og samarbejdspartnere.

Vi kan se tilbage på et “første” år som “rigtig” virksomhed, med rigtig mange positive tanker. Temadagen som vi afholdt i maj måned, var den første rigtige Hygiejnefokus event, og det lykkedes os, at samle over 40 deltagere til at høre om rengøringskvalitet og om innovative metoder til desinfektion. Tilbagemeldingerne fra dengang var stort set alle super positive og gav os mod på, at arrangere flere af den type begivenheder.

Også Fokusgruppen blev etableret i år, med deltagelse af nogle af Danmarks mest kendte virksomheder som Rose Poultry, Novozymes, Vikan og Rigshospitalet. Vi ser rigtig meget frem til de kommende møder, hvor det første afholdes d. 9. januar 2014 hos R2 Group i Rødovre.

En særlig tak skal lyde til vore sponsorer. støtter os og sørger for, at Hygiejnefokus bloggen forbliver at være gratis.

3Mbanner250 CleanManager
Cleco
Fooddes A/S
Jimco
K-Clean
Nordisk Microfiber
SonoSteam
QMS-Consult
SonoSteam
Vestergaard-Nustrup ApS

Bloggen sponseres af:

Modtag Nyhedsbrev
PRODUKTKATALOG

Dansk Rengøringsmesse

DANSK RENGØRINGSMESSE 2019 - ODENSE CONGRESS CENTER 20.+21. November 2017
iglu
DER YDES 5 ÅRS GARANTI PÅ ALLE INSEKTFANGERE FRA BRC! Iglu er det nyeste skud på BRC stammen og er designet til brug i kontormiljøer, restauranter og andre steder, hvor en enkel og diskret insektfanger løsning foretrækk...

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: