Marketingbesøg

Marketingbesøg

Marketingbesøg

Indenfor hygiejneområdet sker der rigtig meget; der kommer hele tiden nye metoder, til rengøring, til kontrol af rengøring, til forebyggelse af hygiejneudfordringer, til styring af rengøringspersonale og mange mange andre ting.

Hygiejnefokus besøger dagligt den danske fødevareindustri og sundhedssektor med formål, at udbrede kendskabet til innovative løsninger indenfor hygiejne- og rengøringsområdet. Vi tager udgangspunkt i den aktuelle virksomhed og ser sammen på, hvilke tiltag der kunne gøres i den konkrete situation. Foruden de produkter, som vi præsenterer fra vore sponsorer, tager vi en snak med virksomheden om, hvorledes Hygiejnefokus kan være behjælpelig i forhold til opmærksomhedsskabende aktiviteter, uddannelse af medarbejdere, styrkelse af virksomhedens hygiejneprofil og generelle samarbejdsmuligheder.

Husk, at det er ganske gratis og naturligvis uforpligtende, at få Hygiejnefokus på marketingbesøg. Vi kommer rundt i hele landet, så når du beslutter dig for, at du gerne vil have besøg, så kan du ringe på 5334 1355, sende en e-mail til info@hygiejnefokus.dk eller udfylde skemaet herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.


Ingen kommentarer

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: