Når håndvask bliver sjovt!

Når håndvask bliver sjovt!

SurewashDet er videnskabeligt dokumenteret at forbedret håndhygiejne kan reducere antallet af sundhedsrelaterede forureninger og smitte, indenfor bl.a. fødevare-, hospitals- og ældresektoren.

SureWash er et irsk udviklet interaktivt kamerasystem til træning i handvask, som netop nu introduceres i Danmark af den danske medico-virksomhed Opitek. SureWash er en del af en ny global håndhygiejne kampagne, lanceret af World Health Organisation (WHO). Med SureWash systemet man kan træne, bedømme og dokumentere korrekt udført håndvask. Det gøres faktisk til en leg at blive mester i god håndhygiejne, da SureWash samtidig fungerer som et computerspil, hvor brugerne ikke bare kan dyste mod hinanden, men også med sig selv.

SureWash behøver ingen instruktør, da systemet guider brugeren gennem et træningsforløb der sikrer, at brugeren lærer at vaske sine hænder på den rigtige måde. Via den trykfølsomme skærm oprettes f.eks. en afdeling og i denne afdeling kan de enkelte brugeres oprettes på navn, personale-nr. etc.  SureWash sikrer at brugernes data genereres automatisk og ved brug af en speciel USB nøgle, danner SureWash selv rapporter på de forskellige afdelinger, der er oprettes. I rapporten vises statistik for den enkelte afdeling og på de enkelte brugere. Rapporten kan vælges i en given periode, så man kan sammenligne fra start til slut.

SureWash kan nemt og frit flyttes rundt, så man kan nå en stor brugergruppe. Hygiejnekontrolpersonale spares for undervisningstid og frigøres til andre opgaver.

SureWash er nyskabende og har allerede vist sig effektiv indenfor forbedret træning i håndhygiejne.

SureWash kan købes eller leases over 3 år. SureWash kan også lejes på ugebasis i forbindelse med en event, hygiejneuge eller lignende.

Du kan finde flere oplysninger på www.opitek.dk

 

Ingen kommentarer

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: