Kursus: ATP til hygiejnekontrol I

Conveyor Belt

Kursus: ATP til hygiejnekontrol I

Kursusbeskrivelse

Kursets Indhold:
Grundlæggende hygiejnekontrol
ATP-Bioluminescens
Grænseværdier
Praktiske ATP øvelser
Introduktion til CleanTrace software
ATP i vand (drikkevand, procesvand, CIP)
Problemsøgning med ATP
ATP i forskellige brancher og matricer

Kurset er en blanding af teori og praktiske øvelser, som sætter deltageren i stand til, at forstå de grundlæggende principper bag ATP-Bioluminescence teknologien samt, at anvende teknologien til hygiejnekontrol. Kurset omfatter introduktion til teknologien, fastlæggelse af grænseværdier, analyse af testresultater samt introduktion til principper for hygiejnekontrol og til problemløsning med ATP. Hvis deltageren i forvejen råder over et ATP system, er man meget velkommen til at medbringe dette og bruge det i forbindelse med de praktiske øvelser, dog skal man så også selv medbringe min. 20 stk. ATP tests som passer til instrumentet. I modsat fald stiller Hygiejnefokus ATP system til rådighed i undervisningen.

Målgruppe:

Kurset henvender sig til alle som anvender eller overvejer at anvende ATP-Bioluminescence i forbindelse med hygiejnekontrol, som ønsker at opnå en dybere forståelse for teknologien, samt til virksomheds- og/eller kvalitetsledere indenfor alle brancher, som allerede har indkøbt eller overvejer, at indkøbe en ATP løsning og derfor ønsker, at afprøve teknologien nærmere og at opnå et solidt kendskab til denne.

Udbytte:

Deltageren vil efter gennemført kursus, opnå et grundlæggende kendskab til ATP-Bioluminescence teknologiens styrker og begrænsninger samt være i stand til at anvende denne i forbindelse med daglig hygiejnekontrol samt problemsøgning i sammenhæng med hygiejnemæssige problematikker. Deltageren vil endvidere være i stand til, at fastlægge og justere grænseværdier samt analysere testresultater.

Pris:

Pris ex moms pr. deltager (inkl. forplejning): kr. 2.895,-

Tid og sted:

Kurset afholdes hos Hygiejnefokus i Grenaa ved minimum 4 deltagere, samt i andre dele af landet ved tilstrækkelig interesse (minimum 6 deltagere, kørselstillæg)

Der vil være max. 12 deltagere pr. hold.
Undervisningstiden er kl. 9.00 – 15.30, der vil være morgenmad fra kl. 8.30 (inkluderet).

Tilmelding sker på telefon 5334 1355 eller e-mail: info@hygiejnefokus.dk

Tilmelding er bindende!

 

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: