Rengøringsvenligt tastatur

Rengøringsvenligt tastatur

Grundlæggende for hygiejne er en fornuftig håndhygiejne, hvilket ikke kun drejer sig om at vaske hænder ofte og grundigt. Det handler også om hvad man rører ved i mellemtiden, hvem der har rørt ved det før og hvor let eller vanskelligt det man rører ved er at gøre rent.

Et computer tastatur er en potentiel smittekilde, hvorfor tastaturer altid bør betragtes som urene og som kritiske punkter i rengørings- og prøveplaner. Især er offentlige og andre delte tastaturer noget man, af indlysende årsager skal være varsom med og i virkeligheden helst undgå!

Det danskproducerede tastatur Greenpro fra Dragør virksomheden Greenmatic tager kampen mod skidt, snavs og mikroorganismer op, ved at være designet og udviklet med det formål, at være ekstra rengøringsvenligt. Greenpro tastaturet kan tåle afvaskning med selv store mængder vand og sæbe og er modstandsdygtigt overfor gængse desinfektionsmidler, samt saltsyre, kaustisk soda, hospitals sprit og Isopropyl alkohol. Tastaturet er især udbredt indenfor den kliniske verden, hvor især tandlæger og læger har taget tastaturet til sig, men det anvendes også indenfor fødevareindustri, den farmaceutiske industri og andre steder hvor hygiejne spiller en stor rolle.

Greenpro tastaturet fås i mange udformninger, fx med indbygget Touchpad, som trådløst tastatur og mus med lodret scroll. Touchpaden kan benyttes med latex og gummi handsker enkelt og samtidigt, det nyeste design af Touchpad kan benyttes med bomuld og gummihandsker.

Du kan læse mere om tastaturet på http://www.klinisktastatur.dk/

Tastatur

Kommentarer: 1

  1. […] kan læse om GreenMatic her på Hygiejnefokus: http://hygiejnefokus.dk/fokus/?p=1018 og på virksomhedens hjemmeside: […]

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: