Fokusgruppe etableres

Fokusgruppe etableres

fokus gruppe

Videndeling og erfaringsudveksling:

Fokusgruppe2-Introskilt_nolink

NB! Tilmeld dig introduktionsdagen d. 7. oktober 2014

Hygiejnefokus’ fokusgruppe er et tilbud for virksomheder og organisationer indenfor hygiejneopmærksomme brancher, samt virksomheder der er leverandører til disse brancher. Fokusgruppen er en mulighed for virksomheder, for at dele erfaringer og synspunkter med hverandre, både indenfor og udenfor ens egen branche. Gruppens overordnede mål er, at bruge hinandens idéer og erfaringer, at tænke ud af boksen og at inddrage deltagerne i aktive samspil. Input fra personer med en helt anden tilgang, kan ofte være mindst lige så konstruktive, som input fra personer der arbejder med ”præcis det samme” som én selv, men der vil også være masser af inspiration, at hente hos de kolleger deltagerne evt. allerede kender fra deres egen branche.

Fokusgruppen mødes 4 gange årligt og har forskellige hygiejnerelaterede emner fra gang til gang. Møderne, som afholdes skiftevis på de deltagende virksomheder, byder på indlæg fra Hygiejnefokus, fra de deltagende virksomheder og fra eksterne indlægsholdere. Der lægges vægt på, med udgangspunkt i værtsvirksomhedens specifikke hygiejnerelaterede udfordringer, at inddrage deltagerne aktivt.

Fokusgruppen afvikles som en blanding af forelæsninger, præsentationer, aktiviteter og ERFA øvelser, både i samlet gruppe og i delgrupper, nogle gange opdelt efter brancher (Fødevareindustri, HoReCa, Sundhedsvæsen etc.) og andre gange opdelt efter fx faggrupper (kvalitetsmedarbejdere, laboranter, sygeplejersker, ledere etc.) på tværs af brancher. Efterhånden som gruppens størrelse og sammensætning kan bære det, kan der etableres supplerende subgrupper, som kan mødes uafhængigt af hovedgruppen.

Fokusgruppens medlemmer har i stor udstrækning indflydelse på emner og indlægsholdere. I tilfælde af, at gruppen ønsker specifikke indlægsholdere, kan der dog evt. være en merbetaling, men dette kan kun ske ved konsensusbeslutning i gruppen.

Foruden de fysiske møder har gruppens medlemmer mulighed for at dele viden online via Hygiejnefokus’ debatforum. Der etableres i forummet lukkede afsnit til fokusgruppen, som andre ikke får adgang til.

Medlemmer af Hygiejnefokus’ fokusgruppe får minimum 15 % rabat på åbne kurser, temadage og andre events som afholdes af Hygiejnefokus.

Pris for deltagelse i fokusgruppen er kr. 6.400,- pr. år. Deltagere ud over den første fra samme virksomhed, koster kun kr. 3.600,-

Yderligere information omkring og tilmelding til Hygiejnefokus’ fokusgruppe kan foretages på e-mail info@hygiejnefokus.dk eller på telefon 53 34 13 55.

 

Kommentarer: 2

  1. […] Fokusgruppe som tidligere er beskrevet her på bloggen (http://hygiejnefokus.dk/fokus/?p=1101), etableres pr. 1. januar […]

  2. […] bekendt etableres Hygiejnefokus Fokusgruppe pr. 1. januar 2014 og som tidligere annonceret, afholder vi introduktionsdag for denne, d. 30. […]

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: