
Metoder til kontrol af rengøring og desinfektion
Kursets indhold |
Grundlæggende hygiejnekontrol |
Metoder til rengøringskontrol |
ATP-Bioluminescence |
UV-Lys til hygiejnekontrol |
Instrumentfri tests |
Desinfektionskontrol |
Traditionelle agarmetoder |
Dipslides |
Petrifilm |
Allergenkontrol |
Prøvetagning |
Introduktion til standarder |
Kurset er en blanding af teori og praktiske øvelser, som bringer deltageren igennem de metoder som i dag anvendes til kontrol af rengøring hhv. desinfektion indenfor hygiejneopmærksomme brancher. Kurset tager udgangspunkt i fødevareindustrien, men teknikkerne som gennemgås, kan anvendes indenfor alle brancher.
Målgruppe:
Kurset henvender sig til medarbejdere indenfor fødevareindustrien, rengøringsbranchen, HoReCa branchen, sundhedssektoren og andre hygiejnefølsomme brancher, hvor kvalitetskontrol af rengøring og desinfektion er en faktor. Kurset kræver en basal hygiejneforståelse.
Udbytte:
Deltageren vil efter gennemført kursus opnå et grundlæggende kendskab til rengørings- hhv. desinfektionskontrol, samt til de forskellige metoder som anvendes til dette. Deltageren vil være i stand til, at vurdere situationer og områder, som egner sig til forskellige metoder. Desuden vil deltageren opnå praktisk erfaring med flere af de anvendte metoder.
Pris:
Pris ex moms pr. deltager (inkl. forplejning): kr. 2.895,-
Tid og sted:
Kurset afholdes hos Hygiejnefokus i Grenaa ved minimum 4 deltagere, samt i andre dele af landet ved tilstrækkelig interesse (minimum 6 deltagere, kørselstillæg)
Der vil være max. 12 deltagere pr. hold.
Undervisningstiden er kl. 9.00 – 15.30, der vil være morgenmad fra kl. 8.30 (inkluderet).
Tilmelding sker på telefon 5334 1355 eller e-mail: info@hygiejnefokus.dk
Tilmelding er bindende!