Metoder til kontrol af rengøring og desinfektion

KursusHygiejnekontrolHeader

Kursets indhold
Grundlæggende hygiejnekontrol
Metoder til rengøringskontrol
ATP-Bioluminescence
UV-Lys til hygiejnekontrol
Instrumentfri tests
Desinfektionskontrol
Traditionelle agarmetoder
Dipslides
Petrifilm
Allergenkontrol
Prøvetagning
Introduktion til standarder

Kurset er en blanding af teori og praktiske øvelser, som bringer deltageren igennem de metoder som i dag anvendes til kontrol af rengøring hhv. desinfektion indenfor hygiejneopmærksomme brancher. Kurset tager udgangspunkt i fødevareindustrien, men teknikkerne som gennemgås, kan anvendes indenfor alle brancher.

Målgruppe:

Kurset henvender sig til medarbejdere indenfor fødevareindustrien, rengøringsbranchen, HoReCa branchen, sundhedssektoren og andre hygiejnefølsomme brancher, hvor kvalitetskontrol af rengøring og desinfektion er en faktor. Kurset kræver en basal hygiejneforståelse.

Udbytte:

Deltageren vil efter gennemført kursus opnå et grundlæggende kendskab til rengørings- hhv. desinfektionskontrol, samt til de forskellige metoder som anvendes til dette. Deltageren vil være i stand til, at vurdere situationer og områder, som egner sig til forskellige metoder. Desuden vil deltageren opnå praktisk erfaring med flere af de anvendte metoder.

Pris:

Pris ex moms pr. deltager (inkl. forplejning): kr. 2.895,-

Tid og sted:

Kurset afholdes hos Hygiejnefokus i Grenaa ved minimum 4 deltagere, samt i andre dele af landet ved tilstrækkelig interesse (minimum 6 deltagere, kørselstillæg)

Der vil være max. 12 deltagere pr. hold.
Undervisningstiden er kl. 9.00 – 15.30, der vil være morgenmad fra kl. 8.30 (inkluderet).

Tilmelding sker på telefon 5334 1355 eller e-mail: info@hygiejnefokus.dk

Tilmelding er bindende!

Kursus Tilmelding

Tilmelding er IKKE bindende
Skriv de to ord i tekstboksen
Modtag Nyhedsbrev

Bloggen sponseres af:

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: