Lej et ATP instrument

Lej et ATP instrument

HeaderATPleje

En investering i ATP måling vil næsten altid kunne betale sig, men det kan især for mindre virksomheder være en forholdsvis bekostelig affære at skulle indkøbe dette udstyr og hvis man ikke ønsker at anvende det rutinemæssigt, men måske blot et par gange årligt, kan det være en fordel at leje udstyret frem for at købe det. Det kan også være en god mulighed for, at afprøve om metoden er anvendelig i den aktuelle produktion.

Igennem Hygiejnefokus kan man leje det absolut mest følsomme luminometer på markedet; Clean-Trace™ fra 3M Health Care. Instrumentet er bygget op omkring optisk linse fra  Carl Zeiss™ og er dermed et ægte luminometer. Den medfølgende software er ligeledes i en klasse for sig og udmærker sig ved at være særdeles brugervenlig og kan tilpasses enhver HACCP plan.

Instrumentet kan lejes for minimum én måned* ad gangen for kun kr. 1.495,- (+ én måneds leje i opstart) og tests købes separat (dog min. 20 stk.) á kr. 21,-/stk. (priser er ex moms og fragt).

Ønsker du at høre nærmere om dette tilbud, kan du kontakte Hygiejnefokus på telefon 53 34 13 55, eller du kan udfylde nedenforstående formular..

*) Instrumentet sendes med posten den 1. hverdag i måneden og skal returneres således at vi har det i hænde senest den sidste hverdag i måneden!


 

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: