Lej et ATP instrument

HeaderATPleje

En investering i ATP måling vil næsten altid kunne betale sig, men det kan især for mindre virksomheder være en forholdsvis bekostelig affære at skulle indkøbe dette udstyr og hvis man ikke ønsker at anvende det rutinemæssigt, men måske blot et par gange årligt, kan det være en fordel at leje udstyret frem for at købe det. Det kan også være en god mulighed for, at afprøve om metoden er anvendelig i den aktuelle produktion.

Igennem Hygiejnefokus kan man leje det absolut mest følsomme luminometer på markedet; Clean-Trace™ fra 3M Health Care. Instrumentet er bygget op omkring optisk linse fra  Carl Zeiss™ og er dermed et ægte luminometer. Den medfølgende software er ligeledes i en klasse for sig og udmærker sig ved at være særdeles brugervenlig og kan tilpasses enhver HACCP plan.

Instrumentet kan lejes for minimum én måned* ad gangen for kun kr. 1.495,- (+ én måneds leje i opstart) og tests købes separat (dog min. 20 stk.) á kr. 21,-/stk. (priser er ex moms og fragt).

Ønsker du at høre nærmere om dette tilbud, kan du kontakte Hygiejnefokus på telefon 53 34 13 55, eller du kan udfylde nedenforstående formular..

*) Instrumentet sendes med posten den 1. hverdag i måneden og skal returneres således at vi har det i hænde senest den sidste hverdag i måneden!


Kommende Events

sep
12
tors
2019
10:00 Fokusgruppemøde 3/2019
Fokusgruppemøde 3/2019
sep 12 kl. 10:00 – 15:00
Fokusgruppemøde 3/2019
Agenda følgerDel med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner[...]
nov
20
ons
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 20 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]
nov
21
tors
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 21 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]
iglu
DER YDES 5 ÅRS GARANTI PÅ ALLE INSEKTFANGERE FRA BRC! Iglu er det nyeste skud på BRC stammen og er designet til brug i kontormiljøer, restauranter og andre steder, hvor en enkel og diskret insektfanger løsning foretrækk...

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: