Foredrag: Kontrol af hygiejne, hvordan og hvorfor?

Foredrag: Kontrol af hygiejne, hvordan og hvorfor?

HeaderForedrag

Der er i disse tider stor bevågenhed omkring emnet hygiejne, uanset hvilken branche man måtte befinde sig i, og med god grund!

Der findes mange forskellige metoder til, at verificere hygiejne. og rengøringsniveauet, om det er i fødevareindustrien, i sundhedssektoren eller i helt andre brancher, hvor kontrol af hygiejne er relevant. Foredraget tager udgangspunkt i basal hygiejneteori og gennemgår de forskellige kontrolmetoder der findes. Men også i andre brancher bør hygiejne tages alvorligt! God håndhygiejne kan være med til at nedbringe sygedage, imens ordentlige og rene omgivelser kan være med til at nedsætte risici for arbejdsulykker og giver bedre velvære, hvilket ofte resulterer i øget produktivitet.

Et af de mest avancerede instrumenter til kontrol af rengøringsniveauet, er det menneskelige øje. Derfor er det altid det første man benytter sig af, for ser det ikke rent ud, så er det det helt sikkert heller ikke! På den anden side er det ikke nødvendigvis helt så rent som det umiddelbart kan se ud, horfor man ofte tyr til metoder med eksakte, målbare og objektive resuktater som fx ATP-Bioluminescence, en metoder der i sin tid er opfundet af NASA til at sikre et absolut topniveau af hygiejnen ombord i rumfærgerne.

Der findes mange forskellige teknologiske løsninger til, at sætte hygiejnekontrol i system. Foredraget giver på et indblik i de muligheder der findes og i vigtigheden af at have et fornuftigt system til styring af hygiejnen.

Foredraget kan tilpasses brancher og specifikke virksomheder og kan aftales indivudelt med hensyn til vinkling og specifikke hygiejniske forhold som kan inddrages.

Foredraget kan have en varighed af 45 – 90 minutter inkl. spørgetid.

Kontakt Hygiejnefokus på info@hygiejnefokus.dk for priser og yderligere information.

 

Ingen kommentarer

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: