Der er liv i bloggen!

Liv i bloggenSå skete det endelig! Hygiejnefokus.dk trin 2 er implementeret og klar til brug!

Da jeg for snart et års tid siden besluttede mig for at realisere en idé, som jeg igennem længere tid havde tumlet med, var det på nogle præmisser som hurtigt viste sig ikke at være holdbare.

De af jer, der kender mig personligt, vil vide at mit liv, privat såvel som professionelt, har taget mange interessante drejninger igennem det seneste år. Jeg har bl.a. været flyttet til Norge i knapt 4 måneder, er blevet gift og har fået en “bonus datter”, har ufrivilligt skiftet job og har i det hele taget oplevet en lang række udfordring.
Alt dette har desværre gjort, at min oprindelige plan om at Hygiejnefokus.dk skulle skydes godt igang i løbet af sommeren 2011 ikke helt har stået mål med virkeligheden. Tilmed opgav den indiske udvikler, jeg havde hyret til opgaven med at lavet selve portalen, ret hurtigt i forløbet, og jeg har derfor været nødt til selv at bygge det fra bunden. Dog med god hjælp fra WordPress værktøjet som, portalen er bygget op i.

Ikke desto mindre er jeg nu nået så langt med med portalen, at jeg kan slå dørene op til en blog med masser af liv og forhåbentlig snart også indlæg fra dig! Det er således at alle, som er registrerede brugere på portalen, kan kommentere på eksisterende indlæg, mens kun udnævnte gæsteskribenter kan skrive nye indlæg. Dette primært for at have lidt kontrol med, hvad der bliver skrevet uden at skulle til at slette alt for mange indlæg.

Du kan også blive gæsteskribent. Du skal blot sende en anmodning til mig på info@hygiejnefokus.dk med en kort begrundelse for hvorfor, du gerne vil bidrage, så tager jeg kontakt til dig. Efterlad meget gerne dit telefon nummer, så kan vi tage en kort snak om det.

Anyways, som skrevet står, er der altså nu liv i bloggen og jeg håber meget, at du på den ene eller den anden måde har lyst at skabe endnu mere liv!

 

 

 

Modtag Nyhedsbrev

Kommende Events

sep
12
tors
2019
10:00 Fokusgruppemøde 3/2019
Fokusgruppemøde 3/2019
sep 12 kl. 10:00 – 15:00
Fokusgruppemøde 3/2019
Agenda følgerDel med:Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner[...]
nov
20
ons
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 20 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]
nov
21
tors
2019
9:00 Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
Dansk Rengøringsmesse 2019 Odense Congress Center
nov 21 kl. 9:00 – 16:00
Dansk Rengøringsmesse 2019 @ Odense Congress Center | Odense | Danmark
Dansk Rengøringsmesse 2019 afholdes den 20. og 21. november i Odense Congress Center. Husk der er gratis forhåndstilmelding indtil 1. november, derefter koster det kr. 160,- ex moms og adgang ved døren uden forhåndsregistrering koster[...]

Dansk Rengøringsmesse

DANSK RENGØRINGSMESSE 2019 - ODENSE CONGRESS CENTER 20.+21. November 2017
PRODUKTKATALOG
iglu
DER YDES 5 ÅRS GARANTI PÅ ALLE INSEKTFANGERE FRA BRC! Iglu er det nyeste skud på BRC stammen og er designet til brug i kontormiljøer, restauranter og andre steder, hvor en enkel og diskret insektfanger løsning foretrækk...

Abonnér på Hygiejnefokus bloggen

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: