Standardiseret rengøring

Standardiseret rengøring

ISO_header
Flere, både større og mindre, rengøringsselskaber vælger at blive certificeret efter fx ISO standarder.

Når et rengøringsfirma går ind i en tilbudsgivning, er der mange parametre man kan justere på, for at give kunden et attraktivt tilbud.
Det parameter som de fleste filer ihærdigt på, er prisen. Det er jo også dejligt enkelt, for i mange tilfælde er det også det som kunden synes er mest interessant, i første omgang i hvert fald!
Dog er den evindelige fokus på pris, pris og atter pris, heldigvis ved at vende. Sikkert i sidste ende, fordi priserne nu er presset helt i bund. Men også fordi flere af rengørings virksomhederne har sat øget fokus på kvalitet, frem for bevidstløst at presse prisen endnu mere og dermed risikere at styre virksomheden i den sikre død. Disse firmaer har formået at overbevise deres kunder om at kvalitet i arbejdet, er langt vigtigere end at få den lavest mulige pris. Et argument som, især producenter indenfor fødevareindustrien er lydhør overfor qua de kæmpe udgifter som et tilbagekald af deres varer meget hurtigt løber op i.
Derfor er der også flere og flere rengørings-virksomheder som vælger at lade sig certificere i fx ISO9001 som er den mest udbredte kvalitetsstandard. Denne standard er ligeledes kendt af de fleste produktions virksomheder, og er derfor forholdsvist enkel at forklare kunden vigtigheden af.
Hygiejnefokus støtter naturligvis op omkring bedre kvalitet i rengøringen og vil i kommende udgaver sætte fokus på emnet.

 

Ingen kommentarer

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: