Hvorfor er kontrol af rengøring vigtigt?

Hvorfor er kontrol af rengøring vigtigt?

Der er rigtig mange gode grunde til at kontrollere kvaliteten, af den rengøring der er udført og der findes rigtig mange værktøjer til at foretage denne kontrol med.

Uanset om man selv gør rent, eller man har eksterne partnere til opgaven, er det i alles interesse at man sikrer sig nogle mål for kvaliteten af arbejdet. Jeg anbefaler helt bestemt, at man allerede i udbuddet af sin rengøringsopgave definerer hvilke metoder man ønsker at måle kvaliteten på og i hvilke niveauer man ønsker arbejdet udført

På den måde sikrer man sig, at man får det man betaler for og at leverandøren af opgaven kan lave et realistisk bud, som samtidig lever op til den rengøringsstandard man har brug for i den aktuelle situation.
Husk på at rengøringsbranchen er ekstremt presset i pris og, at det ikke er noget problem at lave billig rengøring, men det er kunden som definerer hvad rent er og hvor rent man kræver.

Som beskrevet i artiklen “Kontrol for kontrollens skyld“, er der mange metoder til kontrol af rengøring og hygiejne, men det der er væsentligt er at man tænker sig grundig om, før man lægger sig fast på den eller de metoder man ønsker at måle på.
Det er naturligvis meget væsentligt først, at have et godt og dybdegående kendskab til de forskellige metoder. I denne måneds artikel kan du få et hurtigt overblik over de mest anvendte metoder der findes på markedet, i kommende artikler vil jeg uddybe de enkelte metoder.

Har du i mellemtiden behov for uddybende information, er du meget velkommen til at skrive til mig på jorgen [at] hygiejnefokus [dot] dk

 

 

Ingen kommentarer

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: