Baggrund for Hygiejnefokus

Baggrund for Hygiejnefokus

Hvad ligger bag idéen om Hygiejnefokus.dkHygiejne er noget som berører os alle, om vi vil det eller ej! Det er også noget, som kun få i virkeligheden rigtigt kærer sig om, for det er ofte et nærmest tabubelagt emne, som kan være vanskeligt for mange voksne mennesker at forholde sig til og derfor er det ikke noget man snakker om.

Med mindre man arbejder med rengøring og hygiejne i det daglige, for så kan man virkelig få nogle debatter om emnet, da der er rigtig mange meninger om  god og ordentlig rengøring, principper i denne og hvilke rekvisitter, midler og værn der er brugbare og hensigtsmæssige i forskellige brancher.
Når der netop er så mange meninger om hygiejne, vil det jo være helt naturligt at få disse meninger på bordet og få delt idéer og erfaringer med andre indenfor samme branche, eller måske brede det ud til andre brancher, som kunne få glæde af at blive inspireret og på samme tid inspirere andre.

Netop ønsket om at skabe en platform for videndeling, inspiration og nyheder omkring hygiejne i professionelle sammenhænge, er det som har grundlagt virksomheden, der er stiftet i 2011 som et hobbyprojekt og siden marts måned 2013 har fungeret som fuldtidsvirksomhed, qua de forespørgsler projektet ret hurtigt afstedkom.

Bloggen er fortsat en helt essentiel del af Hygiejnefokus. Du kan selv skrive artikler i bloggen, hvis du har lyst – du skal blot oprette en brugerprofil, evt. igennem Facebook. LinkedIn eller nogle af de andre sociale platforme vi understøtter. Du kan også skabe din egen dedikerede Hygiejnefokus profil, hvis du ikke ønsker at bruge en eksisterende profil.

Lige så grundlæggende som bloggen er Nyhedsbrevet, som vi udsender ca. månedligt med et udvalg af nyheder fra bloggen, samt omtaler af Hygiejnefokus produkter og ydelser.

Fokusgruppe
Læs mere –>
pdfBeskrivelse pdfIndmelding

I Hygiejnefokus’ Fokusgrupper mødes virksomheder og organisationer fra mange forskellige brancher og af alle størrelser, spændende over leverandører af professionelle hygiejneløsninger, rådgivere og forskere samt virksomheder fra fødevareindustrien, rengøringsbranchen og andre spændende organisationer, som alle har det til fælles, at Hygiejne spiller en afgørende rolle. Hvis du også har lyst til at

Selvom man ikke beskæftiger sig professionelt med rengøring og hygiejne, eller måske netop hvis man ikke gør, kan det give masser af mening at få et indblik i det spændende område, så derfor er Hygiejnefokus også et tilbud til den almindelige dansker, om på en spændende måde, at begynde at interessere sig lidt mere for rengøring og hygiejne.

Ingen kommentarer

Follow

Modtag hvert nyt indlæg i din indbakke!

%d bloggers like this: